Skjutbiograf

På vår skjutbiograf kan du i egen takt träna ditt skytte oberoende av väder och vind. Slipp att stå och köa på den traditionella skjutbanan utan boka istället en lugn stund hos oss där du själv bestämmer tempot.

Skyttet går till så att vi projicerar en filmsekvens på en pappersduk varpå man skjuter med skarp ammunition. vi rekomenderar klass ett vapen för att säkerställa markeringen men kalibrar ner til 22lr fungerar också. Kolla gärna på vår instruktionsfilm på startsidan för att se hur det fungerar.

Skjutbanan bokas per timme vilket innefattar uppstart med säkerhetsgenomgång och därefter aktivt skytte i 40-50min. Vi har plats för fyra skyttar åt gången och vid större sällskap delas därför gruppen upp. I vår lounge kan man ta något att dricka och äta i väntan på nästa skytteomgång.

Ammunition finns att köpa på plats. Vi lagerför ammunition för de flesta vanliga kalibrar. 

Medtages egen ammunition så är endast helmantlad ammunition tillåten på skjutbiografen.

Vapen finns att hyra på banan för 350 kr/vapen. Notera att för att få låna vapen under eget skytte krävs licens motsvarande det vapen man lånar. Man får alltså inte som jägare låna ett av våra klass 1-vapen utan att ha behörighet för det. 


Notera även att för att få köpa ammunition som man sedan tar med sig från biografen, måste vapenlicens för rätt kaliber visas. 


Vi är också auktoriserade att utfärda Högviltsdekal samt Älskyttemärke inför jaktsäsongen! Slipp att trängas på skjutbanorna utan boka istället 1h hos os och hela jaktlaget kan skjuta sig godkända i lugn och ro.


OBS! Ingen kontanthantering på plats, endast kortbetalning.

Boka Skjutbiograf »